Yılbaşına daha 1 aydan fazla olsada şimdiden hazırlıklarını yapmaya başlamak lazım. Ev dekorasyonu , kıyafet , yemek...

YILBAŞINA ERKEN HAZIRLIK!

/
0 Comments
                   

Yılbaşına daha 1 aydan fazla olsada şimdiden hazırlıklarını yapmaya başlamak lazım. Ev dekorasyonu , kıyafet , yemek , gidilecek yer rezervasyonu derken biranda son dakika evde pijamalarla yeni yıla girmeyi bekleyebilirsiniz. Öncelikle evinizde güzel bir yemek hazırlayıp evinizi dekore etmek istiyorsanız; işte size alışveriş için önerdiğim adresler:

 Mudo Konsept: Mudo Konsept'te yılbaşı dekorasyonundan kıyafete , hediyelik eşyaya istediğiniz herşeyi bulmanız mümkün. Hediyelik eşya için tek durağınız bence Muda Konsept olmalı!

 Ikea: Yılbaşı ağaçları , süslemeleri ve en güzeli de yılbaşı kurabiyeleri almak istiyorsanız İkea'ya bir uğrayın derim. Fiyatları da oldukça uygun!


 Koçtaş: Koçtaş'ta en çok beğendiğim şey yılbaşı çorapları. Nerdeyse her renkte var ve birbirinden güzel. Bunun yanında yılbaşı ağaçları ve aksesuarları da bulabilirsiniz.

 Boyner: Boyner'e girer girmez sizi yeşil , kırmızı ve beyaz tonlarının ağırlıkta olduğu yılbaşı süsleri karşılıyor. Kendinize ve sevdiklerinize uygun hediyeler bulmak mümkün.





You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *