Uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar. Blog ile uzun bir süredir ilgilenemedim ve post yayımlayamadım çünkü yeni bir şehre Konya'ya...

YENİDEN DÖNÜŞ VE H&M MIDNIGHT MUSE BODY CREAM

/
0 Comments
Uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar. Blog ile uzun bir süredir ilgilenemedim ve post yayımlayamadım çünkü yeni bir şehre Konya'ya taşındım. Artık Konya 'da öğretmenlik yapıyorum. Taşınma telaşı , yeni bir şehre uyum süreci derken blogdan uzak kaldım.Ama bu süreçte ürün incelemelerim ve alışverişlerim devam etti. Şimdi zamanla bu ürünleri paylaşacağım.

İlk olarak H&M alışverişimle başlamak istiyorum. Bildiğiniz üzere H&M  birkaç yıl önce kozmetik satışlarına başladı. Fakat seride beğenilmeyen birçok ürün vardı ve bu sebeple iyileştirmeye gitti. 
Yeni serisinden aldığım iki ürünü sizlere tanıtacağım.

MIDNIGHT MUSE BODY CREAM 


Bu ürünü ilk gördüğümde lavanta veya leylak aromalı olabileceğini düşündüm. Ama paketi ve rengi beni yanılttı. Vanilya ve amber aromalı olan Midnight Muse Body Cream ilk olarak hoş kokusuyla beni etkiledi.


H&M 'in bu yılki sloganı 'kaşmir etkili vücut bakımı' ve bu krem de adının hakkını fazlasıyla veriyor. Yoğun bir kıvamı olmasına rağmen kısa sürede ve kolay bir şekilde emiliyor. Konya'da yaşayanların tahmin edebileceği gibi hava çok kuru ve cildim çok çabuk kuruyor. Bu sebepten cildimde dökülmeler meydana gelmeye başladı. H&M'in vücut kremi ise bu süreçte imdadıma yetişti diyebilirim. Krem hem yoğun hem de kolay emilimi sayesinde benim favori gece kremlerim arasına girdi ve kuruyan cildimin yumuşaklığını geri kazanmasına yardımcı oldu. Yoğun yapısı sayesinde küçük bir miktar geniş bir bölgeyi nemlendirmenizi sağlıyor. Bu da kremin çok uzun süreli kullanılmasını sağlıyor ve sizi tekrar tekrar yeni ürün almak zorunda bırakmıyor. 


Kremin içeriği oldukça besleyici vitaminlerden oluşuyor. Shea butter , Vitamin E , Vitamin B5 ve zeytin yağı içeriyor. H&M'in kozmetik ürünleri genel olarak ulaşılabilir fiyatlara sahip ve bu krem de  16.99. Fiyat ve performans açısından düşünüüldüğünde oldukça başarılı bir krem. 
Şimdilik benden bu kadar , hoşça kalın.








You may also like

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.


https://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=6974719358234970454

 


Nur's Stuudio

Türkiye'nin En Popüler Blogları

Yazar Kafem

Bumerang - Yazarkafe

Hürriyet

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *